Asculta radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com">

vineri, 27 noiembrie 2009

Cei tineri...

Politica... multa politica azi. Nu sunt de acord cu politica in scoala. O ora din cursul de azi - nu al meu ci de la facultate - a fost dedicata filmuletului cu Basescu lovind copilul. Eu una nu m-am indoit niciodata ca e real. Dar cursul fiind dedicat si prelucrarii video, printre altele, era interesant de vazut cum nu se poate truca un astfel de filmulet. Nu intru in detalii, mi se par inutile; de ce as vrea sa dovedesc ceva ce stiu ca e real. Sincer nici nu cred ca "incidentul" influenteaza alegatorii respectivului. In fine, ideea e concluzia cursului, in care a aparut o alta fraza buna pentru alegerile noastre. Daca in primul tur am mers pe zicala cu stampila pe crin acum merg pe: "intre hau si mlastina". Hmmm, sa ma gandesc. Proful ne-a explicat si care e haul si care e mlastina, in opinia lui, eu prefer sa las la libera alegere.
Si asta, cu cei tineri... de unde si titlul... adica noi n-am trait in "vremurile alea". Asa si daca noi n-am trait, ce? Noi nu apreciem democratia dom'le, intelegi?!? Deci sa ascultam de cei mai intelepti, care chiar daca nu sunt cu mult mai batrani decat noi, au dreptul sa ne spuna ce sa facem pentru ca ei au prins vreo 10-20 de ani in "comunismul" muribund. C'mon! M-am saturat de chestiile astea.
Dar stiu ca ma revolt aiurea asa ca o sa stau in banca mea.
Mai aud pe cate unu' care se intreaba: "Oare cand o sa fie liniste in Romania?" La mine, in Romania mea, e liniste...




Later edit, am dat search pe google, cititi anuntul de pe e-jobs, funny, hah?!?








sâmbătă, 21 noiembrie 2009

De azi

In studio. Multumesc Ioana... cred ca ea a facut prt screen :D

vineri, 20 noiembrie 2009

Hmmm

De mult n-am mai postat. Se vede ca nu ma mai plictisesc :P Eheee... dar nici nu duc dorul (plictiselii).
S-au intamplat mai multe lucruri care meritau sa fie puse pe blog... dar au scapat neamintite. Niste momente dramatice de pe holul medicului de familie, eternele intamplari zilnice din 102 - cred ca cineva ar trebui sa faca un blog special pentru linia asta, merita! - comentarii politice, de campanie si uzualele activitati cotidiene, la scoli sau la alte scoli :P.
E ciudat asta, eu ma duc si la serviciu "la scoala" si la scoala "la scoala". Ma mai suna mama si ma intreaba: "Unde esti?" Nu prea-mi vine sa zic "la munca"...
A, da, vreau sa consemnez una din "activitatile cotidiene": am avut lectie deschisa. Ooo, daaa!!! THE lectia deschisa! Si cum ziceam despre prima dezamagire intr-un post trecut... Nu m-a dezumflat "de tot", ca sa zic asa, dar oricum, partial, tot au reusit. Dar eu tot imi iubesc copiii si o sa merg mai departe, cu mici adaptari. Astazi am fost la Kilipirim si le-am luat cadouri. Doar pentru 2 dintre ei... mai am inca 8 sa ma gandesc pana la vacanta de sarbatori :D Hi, hi. Sper sa le placa.
La celelalte "scoli" sunt cam in pom. Am examene saptamana viitoare la Conservator :-ss
Daca scap de astea promit ca ma apuc si de site-ul pt. celalalt master :P Sper :D Accept eventual ajutor :D :D :D
Ehhh... si sa incheiem... nu-mi place sa fac politica dar tot se apropie primul tur si-l voi cita pe un prieten intrebat daca merge la vot: "Inchid ochii si pun stampila pe care Crin o cadea!" :P


P.S. Maine avem cantare la Radio3net... Cu cantece noi... Oare cum sa ma imbrac, pt. radio?!?