Asculta radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com">

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Soc si Groaza

Azi am semănat Șoc și Groază pe șoselele bucureștene!!! Dar mai ales în inima pasagerilor din mașina mea: mama și sora mea! Pe lânga faptul că my driving skills nu sunt cele mai strălucite și foarte prăfuite, a mai existat si bombardarea psihologică a mamei. Parcă era angajată să-mi distrugă sănătatea mintală!!! Dar nu mă supăr pe ea, știu că era panicată. Obișnuiesc să sperii pe cei cu care merg în mașină. Totul a început cu instructorul meu și a culminat prima oară când am dat traseul, cu nenea polițistu'!

Ehe, dar măcar eu, la viteza mea de fâlfâit de melc, nu pot sa fac nici un major damage, dar mama, eh, asta e altă poveste...

Dar iată-ne ajunse la marele Outlet, cu balele si portofelele curgânde după reducerile de 90% trâmbițate. Pfoai, ne și imaginam scăldându-ne într-un maldăr de țoale, exact ca în grămezile de bani. Doar că trebuia să rămânem fără grămada de bani din poveste. Pentru că reducerile erau o bătaie de joc. Copii și soți deznădăjduiți așteptând femelele în fața magazinelor. Alte imagini care se încadrează în titlul de azi. Trist... îți smulge lacrimi de crocozaur.

Ca să ne mai ostoim setea de avuție materiala ne-am avântat și spre un alt magazin din apropiere, de data asta cu mama la volan, unde s-a dovedit că reducerile erau mai reale: 50% din tot ce era în magazin. Așa că mi-am mai cumpărat unele și altele, total inutile, normal, dar trebuia dacă tot am trecut prin atâtea torturi.

Și.... acum e rândul meu sa râd - sau să fiu pasagerul terorizat - pentru că mama a preluat volanul. Și a apăsat pedala de accelerație. Maxim am zis!!! Și astfel ne-a trecut filmul vieții prin fața ochilor de două ori până am ajuns acasă.

Eh, cam lung romanul de azi...

4 comentarii:

capracu3iezimorti spunea...

fata, eu cand am coborat din masina nu imi mai simteam picioarele... cat despre partea de sus... tremuram toata

Anonim spunea...

Tipa aia cu Slk'au' care depasea pe linia continua prin militari erai tu? ;))

Malecsia spunea...

Slk!!! Ha, i wish!!! :))

Nico spunea...

Militari outlet...nu e cea mai inspirata alegere, mai ales cand se anunta reduceri mari. Cat despre sofat, o sa ai ce povesti la batranete ;)